Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratr a sestra svedou boj o lásku dívky jejich snů. Mají společné myšlenky, tančí jako Ginger a Fred, všichni si myslí, že jsou dokonalý pár. Gray (Heather Graham) a Sam (Thomas Cavanagh) společně bydlí a jeden by pro druhého udělal cokoli. Nikdo by neřekl, že jsou sourozenci. Co se teprve stane, když oba zjistí, že milují stejnou dívku Charlie (Bridget Moynahan). Něžná romantická komedie o tom, jak se mladá dívka snaží najít sebe sama, vytváří úplně nový pohled na lásku... a osud. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

vesper001 

všechny recenze uživatele

A tenhle znáte? Povídá na svatbě ženichovi jeho sestra: „Nebýt tebe, byly bychom ideální pár.“ (smích) Gray a Sam jsou sourozenci tak ideální, že by se dali představit mimozemšťanům jako nejreprezentativnější vzorek homo sapiens. Mají společný byt, společné zájmy, shodnou krevní skupinu Š (= šampóni) a jak se ukáže, i stejnou sexuální orientaci. To je fakt bomba. Popravdě, nebýt toho, že ústřední trojlístek je tak nechutně fešný (homunkulus Cavanagh se z něj jako jediný neobjevil v Sexu ne městě), asi bych tuhle super vzrušující filmovou událost nezvládla mít zapnutou ani jako kulisu k práci. ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Pre mnohých veľmi citlivá téma, avšak v tomto romantickom filme spracovaná s gilmorovským humorom a bez predsudkov. Veľké pozitívum vidím v jemnom scenári bez zvrátených vtipov či situácií. V existenciu čistých priateľstiev a vzťahov dnes už len málokto verí, vo filme sa však okrem hlavnej zápletky stretneme aj s nimi. Dej je vsadený do rušného (a napriek tomu pokojného) prostredia New Yorku, s príjemnou atmosférou, ktorá dodáva ten správny staro-romantický punc. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nikterak afektovaná, řvavá či v jakémkoliv slova smyslu psími kusy zajímavou se dělající romantická komedie. Naopak velmi příjemná záležitost výjimečná právě svou určitou umírněností a "dospělostí". A na té příjemnosti mají lví podíl dvě opravdu sourozenecky vypadající hlavní postavy (přičemž Heather Grahamové velice lichotí každý záběr;)), kupodivu méně objekt jejich zájmu zpodobněný důkazem mého stárnutí (protože jsem kdysi Bridget Moynahan považoval za andělskou krasavici a dnes je jen jednou z mnoha pohledných hereček stižených trochu zbytečnou štíhlostí), a nepříliš překvapivě svou osudově ironickou rolí navýsost sympatický pán jménem Alan Cumming. Nedělám to často, ale lituji příliš krátké stopáže. Materiálu tu určitě bylo dost - a netrval bych na tom, aby to byly výhradně záběry na dámy v kalhotkách (byť už ty existující byly velice milým zpestřením všeho toho "kultivovaného" dění:)). Není to samozřejmě nic ze života - tedy aspoň ne tak jak je to podáváno - a leccos se dá odhadnout dopředu, ale rozhodně bych neváhal podívat se znovu. 70% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Takto nejako si predstavujem príjemnú inteligentnú komédiu. Režisérka a scenáristka Sue Kramer tu ukázala, že nie každá americká komédia musí byť postavená na záchodovom humore. Základom bol netradičný námet, podporený skvele napísanými dialógmi a kvalitným hereckým obsadením. Aj keď musím priznať, že Tom Cavanagh mi tu veľmi nezapasoval, o to väčšie potešenie som mal z Alana Cumminga a Sissy Spacek v menších úlohách. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

On a ona. Sourozenci žijící spolu a klape jim to. On se jednou zamiluje do dívky a vezme si ji. Ona však zjistí, že ji miluje také. A problém je na světě. Lesbické téma v romantickém filmu není zas tak obvyklé, takže když se něco takového objeví, rozhodně vzbudí pozornost. Vyprávění příběhu je prosté a neurážející. Doplněn je jemným humorem, což mnozí ani nezaregistrují. Jedná se o příjemný romantický film, probírající vyrovnání se se zjištěnou orientací. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama